Close

Beurskrant Beter Begeleiden 2018

By  8 maart 2018

Voor de LBBO – de beroepsvereniging van begeleiders in het onderwijs – verzorgt Paul de communicatie rond de Beurs Beter Begeleiden 2018 van 17 april 2018. Dat varieert van de teksten voor de beurspagina www.beterbegeleiden.nl tot het aanleveren van content voor sociale media tot bijdragen aan het LBBO Magazine. In het zojuist verschenen nummer van dat magazine is de beurskrant die de deelnemers op 17 april krijgen uitgereikt, ingevoegd. Voor die beurskrant hield Paul interviews met de vier sprekers – Jitske Kramer, Ruud Veltenaar, Jerôme Gijselaers en Johans Goossen – om zo alvast een voorproefje te geven van de presentaties die zij gaan verzorgen.

Klik op onderstaand icoon voor

Over de beurs

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Nieuwe technologieën maken steeds meer mogelijk, nieuwe inzichten en ontdekkingen zetten vertrouwde beelden en aannames op hun kop. Ook het onderwijs en de praktijk van de begeleider in de school verandert daardoor steeds vaker en sneller.

Is dat een probleem? Nee, hooguit ‘lastig’. Want het kost tijd om nieuwe inzichten te doorgronden nieuwe kennis tot je te nemen en nieuwe werkwijzen aan te leren. Alles is in beweging en alles verandert.

Dat leidt gelukkig ook weer tot nieuwe dynamiek en energie. Die energie boren we graag samen met jou aan op 17 april 2018 tijdens de Beurs Beter Begeleiden. Op de beursvloer vind je een staalkaart van de nieuwste materialen en methoden en kun je met vakgenoten in gesprek. De verschillende sprekers zetten tijdens de lezingen je brein in beweging!

Dagvoorzitter: Kim Coppes

Jouw dagvoorzitter van vandaag is debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar. Zij introduceert en bevraagt onze sprekers en organiseert het gesprek met de zaal. Kim is initiatiefnemer van en geeft de training Leren Modereren, met de internationale versie Mastering Moderation tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider.

Lees verder op www.beterbegeleiden.nl 
%d bloggers liken dit: