Close

Bellen is sneller, maar u kunt ook onderstaand formulier gebruiken voor vragen over onze diensten, hosting, enz. 

..........

.......
Privacystatement

De Smaakmakers Communicatie beheert de gegevens van haar klanten zorgvuldig en conform de richtlijnen van Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Klantgegevens (naam, adres, e-mailadres en verrichte werkzaamheden) worden uitsluitend opgeslagen in de financiële administratie die voortvloeit uit diensten die wij in opdracht van onze klanten opvoeren
Van mensen die informatie bij ons opvragen (zoals offertes) worden uitsluitend de adresgegevens en (email)correspondentie opgeslagen. De correspondentie wordt na een jaar verwijderd en/of vernietigd. De financiële gegevens worden 7 jaar bewaard, conform de richtlijnen van de Belastingdienst.
De door ons opgeslagen gegevens worden nooit verstrekt aan derden, noch gebruikt om informatie of commerciële aanbiedingen van derden toe te sturen. Wilt u uw gegevens verwijderd hebben uit onze administratie (voor zover deze niet valt onze de bewaarplicht van financiële gegevens conform de richtlijnen van de Belastingdienst), dan kunt u daarvoor een e-mail sturen naar info@desmaakmakers.nl.

 

Onze klanten zitten verspreid over heel midden Nederland. Gebruik het formulier hiernaast voor uw vragen, ze worden zo snel mogelijk beantwoord. Ook een offerte wordt vrijblijvend toegemaild.


Vestigingen in IJsselstein en Driebergen 

Correspondentieadres
Traaij 214
3971GW  Driebergen-Rijsenburg

KVK Utrecht 30184681

 

Marjan Wildeboer
06 2222 1101

Paul van Bodengraven
06 2653 0206