Close

Diensten

Communicatie advies en tekstredactie

Heeft u communicatievraagstukken en behoefte aan advies? We denken graag met u mee om samen tot een goede oplossing voor communicatie-vraagstukken te komen. Wat we meebrengen tijdens een gesprek? Dat is oprechte interesse en gezonde nieuwsgierigheid! We realiseren journalistiek werk, content voor brochures, magazines, jaarverslagen en andere middelen, content voor websites (SEO). Ook voor columns, blogs en hoofd- of eindredactie gaan we graag aan de slag.

 

Wij realiseren inhoud en vorm van al uw communicatie-uitingen. Onze diensten zijn in het kort: content, grafisch ontwerp en webdesign. 

Grafisch ontwerp

Voor het vormgeven en realiseren van al uw grafische uitingen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, flyer, brochure, magazine, bewegwijzering, poster, enz, we denken met u mee en komen met verrassende en functionele oplossingen voor elk budget. Vanaf het idee tot het drukwerk, we nemen het gehele traject desgewenst uit handen. Dat noemen wij ontzorgen.

Webdesign

De Smaakmakers realiseren websites in WordPress voor grote en kleine ondernemingen. Websites met oog voor design, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, SEO en Social Media. Met het WordPress+hosting pakket is het onderhoud nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lees meer over WordPress >