Close

Impressie opening Onderwijscentrum AxionContinu

By  7 maart 2017

De opening van het vernieuwde onderwijscentrum in Utrecht was voor zorgorganisatie AxionContinu aanleiding om hun project ‘Waardevolle Zorg’opnieuw onder de aandacht te brengen. Als lerende organisatie neemt AxionContinu deel aan het VWS-programma Waardigheid en trots, dat door Vilans wordt uitgevoerd.

Impressie

In opdracht van Waardigheid en trots maakte Paul een impressie van de opening. Daarin wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de opbrengsten van de vernieuwingstrajecten die zijn opgestart onder Waardevolle Zorg. Het verslag staat online op de website van Waardigheid en trots.

“Leer van elkaar voor betere zorg”

Vakmanschap, Aandacht en Plezier, dat zijn de kernwaarden van AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie in het midden van het land. Tijdens de opening van het vernieuwde opleidingscentrum ‘De Verdieping’ kwam ook het project  Waardevolle Zorg aan bod. Tijdens de feestelijke presentatie konden de aanwezigen niet alleen het nieuwe opleidingscentrum bekijken, maar ook in gesprek met teamleden en coaches die deelnemen aan Waardevolle Zorg. Een impressie van een permanent lerende organisatie.

In de praktijk

‘70% van een vak leer je in de praktijk. En hoewel we anno 2017 in een digitale tijdperk leven is het ook nu nog steeds van belang om zaken met elkaar te kunnen bespreken en oefenen in een fysieke leeromgeving’. Met die woorden opende bestuurder Eliane Thewessen het vernieuwde opleidingscentrum van AxionContinu. Woonzorgcentrum Voorhoeve in Utrecht wordt verbouwd en geschikt gemaakt voor kleinschalig wonen. In de verbouwing is er ook ruimte gecreëerd voor het nieuwe opleidingscentrum.

Verder lezen?

Kijk op: https://www.waardigheidentrots.nl/praktijk/axioncontinu-leer-van-elkaar/

%d bloggers liken dit: