Close

Organisatie Denktank IZO voor Zorginstituut Nederland

By  27 juni 2017

De afgelopen maanden is Paul nauw betrokken geweest bij de organisatie van de Denktank IZO, een werkveldbijeenkomst van betrokken partijen die zich bezig houden met Informatievoorziening in Zorg en Ondersteuning. Denk aan verzekeraars, ICT-bedrijven, gemeenten, landelijke beleidsmakers, zorgorganisaties etc. Het Zorginstituut Nederland faciliteert de bijeenkomsten van het platform IZO, met inhoudelijke en praktische ondersteuning en organisatie.

Organisatie:

Vanaf de ontwikkeling van het programma tot de logistieke organisatie van de dag is Paul betrokken geweest, waarbij de nadruk lag op de communicatie rondom de bijeenkomst als de organisatorische voorbereidingen. Samen met de opdrachtgever is gesproken met workshopleiders, een programma ontwikkeld, een locatie gezocht, een draaiboek gemaakt en zijn de benodigde middelen ontwikkeld.

Resultaat:

Op 13 juni kwamen ruim 140 mensen naar het Corpus congres Center om met elkaar van gedachten te wisselen met sprekers en workshopleiders.

Verslag:

Wil je een impressie krijgen van de dag, bekijk dan het verslag hier.

Eerdere bijeenkomsten

Wij verzorgden eerder bijeenkomsten voor o.a. MOGgroep/Sociaalwerk Nederland, Profiel Producties, ActiZ, Van Huis Uit/NVS-NVL, HPBO

%d bloggers liken dit: