Close

WordPress

+Hosting

Makkelijker kan het niet

Direct editing

Design maatwerk

Veilig | up-to-date

SEO - proof

Wij realiseren websites in WordPress voor grote en kleine ondernemingen. Wordpress is het gemakkelijke Content Management Systeem waar al vele ondernemingen mee werken en zelf hun site onderhouden. De websites met oog voor design, zijn gebruiksvriendelijk, functioneel en responsive (schaalbaar) op de smartphone en tablet. Met het WordPresshosting pakket van de Smaakmakers ben je helemaal voordelig uit.

WordPress werkt met een intuïtief Dashboard. Eenvoudigweg een pagina aanklikken om deze te bewerken en klaar. Het is erg belangrijk dat uw website up to date en daardoor veilig blijft en wij kunnen u eventueel daarbij ondersteunen met een voordelige onderhoud-strippenkaart. U kunt zelf gemakkelijk uw website content beheren met het Wordpress (+hosting) pakket.

 

butt2

De websites worden gerealiseerd op basis van themes. Wij werken het liefst met het AVADA-theme. Dit Theme garandeert maatwerk door zijn vele opties en plugins, een ontwerp geheel op uw wensen afgestemd. Al 250.000 tevreden gebruikers, dat zegt genoeg. 

butt3

Naast het eenvoudig beheren van uw website, biedt onze hosting ook optimale veiligheid. Hackers rusten niet, dus is het back-up'en en up-to-date houden van uw WP-versie en plugins van groot belang. Wij maken elke dag een back-up van uw website en houden de site technisch up to date, zodat deze goed beschermd is.

butt4

WordPress is zeer geliefd door Google. Search Engine Optimization is hierbij essentieel. Ervaar de handige plugins van YOAST die helpen dat je gevonden wordt en de statistieken leveren u een duidelijk overzicht.

WEBSITE DESIGN

Vanaf € 400

Theme AVADA
Design op maat
Responsive op tablet/mobiel en desktop

HOSTING / SERVICE

€ 6 (maandelijks) 

Eigen domeinnaam - WP-hosting
3 emailadressen
Back-up en Support